Languages

Prof. Bert Feddema

De welbekende prof. Bert Feddema is oprichter van High Tech Brain Technologies.  Hij leidt sinds de jaren '90 een team van hoogopgeleide professionals.


'High Tech Brain Technologies voor een langer gezonder leven'


Professor Bert Feddema heeft internationaal bekendheid verworven met zijn baanbrekend onderzoek naar transplantaten en nano medicatie. Hij studeerde medicijnen in Nederland aan de Universiteit van Groningen, Università Como, Italië en Time Square University in de Verenigde Staten.


Professor Feddema is behalve medisch specialist ook ervaringsdeskundige aangezien veel van de technieken die hij zelf heeft onderzocht op zijn eigen lichaam zijn toegepast.


"De huidige samenleving is vooral gericht op de gezonde en sterke mens. Velen lijden echter elke dag aan een chronische ziekte of pijn. Dit beïnvloed hun persoonlijk leven en vaak ook hun sociaal leven en werkomgeving. De samenleving plaatst een stigma op zwakte - chronische ziekte is een cruciaal aspect van dit stigma. Dat is de reden waarom veel mensen ervoor kiezen niet over hun ziekte te praten, om het te verzwijgen."