Nieuws

NIEUW: Pharma Zorg

Nieuw voor leden van de Pharma patiëntenvereniging: Pharma Zorg.Gebitsprothesen van prof. Feddema

Op 2 juli was prof. Feddema in de studio voor opnames. Hij werd geassisteerd door prof. Steeper. De prothesen worden tijdelijk tentoongesteld in De Witte Doos. (http://dewittedoos.nl) en worden later in een grotere installatie opgenomen.

Pages

De LRI scanner, een wetenschappelijk onderbouwing

Een LRI-scanner bestaat uit een langwerpige koker waar de patiënt voor plaatsneemt deze kan nauwkeurig voor het hoofd worden gezet, waarvan het krachtveld 0,5 en 7 Feddema sterk wordt opgewekt door superbegeleidende spoelen.  Recente vooruitgang in de metafysica heeft materialen opgeleverd die bij hogere druk ook superbegeleiding tonen. De hanteerbare en goedkope LRI-scanner van Pharma is een flink stuk kleiner geworden dan voorzien en kan daardoor ook door kleinere ziekenhuizen en klinieken gebruikt worden.

Open systemen

De weg naar een perfecte conditie

Bij Pharma (High Tech Brain Technologies) focussen we op het ontwikkelen van oplossingen, diagnostiek en medicijnen die u helpen om langer te leven in goede gezondheid.


Wij streven ernaar om onvervulde medische behoeften, door middel van excellentie in de wetenschap, vroegtijdige op te sporen en preventief op te treden bij ziekten bij de diagnose, de behandeling en de nazorg.


HTBT-Pharma voor een langer beter leven.

Word lid van de HTBT-patientenvereniging voor meer informatie.

Word lid van de Pharma - patiëntenvereniging

Pharma biedt haar klanten lidmaatschap van de Pharma - patiëntenvereniging.
Word lid van de vereniging en ontvang toegang tot uw persoonlijke Pharma - Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Lees de diagnoses die gesteld worden en bekijk uitslagen van de tests.

Voor leden: 
- Een EPD (Elektronisch Patiënten Dossier)
 -Total Body Scan (TBS)

Word lid en ontvang een uitnodigingen voor de Pharma pop-up klinieken.
Pharma publiceert de resultaten van uw scans in uw egen EPD.
Diagnoses

AandeelhoudersJe kunt aandeelhouder worden van Pharma. Aandelen worden uitgeschreven voor bedragen vanaf 5, 15 en 30 euro. Aandeelhouders komen minimaal een keer per jaar samen in de aandeelhoudersvergadering waarin de koers van HTBT-Pharma ter discussie wordt gesteld. Aandeelhouders kunnen voor gereduceerd tarief deelnemen aan de HTBT-Pharma Total Body Scan pop-up kliniek.