Languages

Prof. Willem Steeper

Willem Steeper op LinkedIn en Facebook

De welbekende Willem Steeper maakt deel uit van de High Tech Brain Technologies / Pharma medische staf. Hij leidt een team van hoogopgeleide professionals. Hij onderzoekt het resetten van DNA en (delen) van het neurosysteem.

Nano robots

Prof. dr Steeper heeft verschillende neuro en nanobots ontworpen gebruik makend van High Tech Brain technologies. Hij onderzoekt neuro en nano netwerken om medische sets samen te stellen die actief in het lichaam kunnen zoeken naar onregelmatigheden, diagnostiseren, repareren of vervangen van DNA-stringen.

De nano genetwerkte medische sets kunnen neuro bypasses aanleggen, ongewenste signalen blokkeren of vertalen ongewenste signalen naar de hersenen naar gewenste signalen. De medische sets bestaan uit gespecialiseerde nanbots die handmatig kunnen geworden activeerd door een gespecialiseerde operateur. De medische specialist in neuro transmissies kan in alle delen van het lichaam zoeken naar een crisis en gebruikt het voor diagnose en reparatie.

De meeste medische sets zullen echter autonoom opereren als nano genetwerkte onderdelen die in staat zijn te repareren voor de ziekte zelfs maar begonnen is.

De hoogwaardig gepersonificeerde medische sets wordt onderdeel van ons lichaam, beschermen je tegen alle virussen, bacterien en ongewenste mutaties van zenuwen, cellen en DNA strengen. Het netwerk kan repareren en vernietigen maar bovenal kan het voorspellen waar het mogelijk fout zou kunnen gaan.

'High Tech Brain Technologies for a longer healthier life for ever.'