Languages

Pharma zorgverzekeringWilt u verzekerd zijn van goede zorg van Pharma, dan kan kan dat. Pharma heeft onlangs een zorgverzekeringmaatschappij opgericht voor haar leden. Stap nu over op 'Pharma Zorg' voor nog meer zekerheid. De juiste behandeling, gedoseerde medicate, vrije artsenkeuze uit bij Pharma aangesloten artsen en deskundigen. Pharma heeft relaties met internationaal erkende specialisten en instituten. 


Zorgverzekering met vrije zorgkeuze
Met de Pharma Zorgverzekering mag u altijd zelf uw zorgverlener
kiezen. Dit noemen wij vrije zorgkeuze. U kiest gewoon de Pharma arts, therapeut of Pharma apotheek die u gewend bent. En uw verzekeringszaken? Die regelt u eenvoudig online op de Pharma Zorg Website.

- Collectiviteitskorting voor iedereen


- Snelle uitbetaling van zorgkosten. Binnen 5 werkdagen.


- Uitstekende klantenservice en handige website.


Vernieuwd voor Pharma leden: spaarprogramma SamenGezond.
Pharma staat natuurlijk voor solidariteit! Samen staan we sterk voor een gezond lichaam. Daarom heeft Pharma ism de patientenvereniging SamenGezond opgezet. Leden van de vereniging delen hun ervaringen met elkaar en met ons zodat wij nog betere zorg kunnen leveren.Uiteraard kunt u ook zonder Pharma Zorgverzekering gebruik maken van de diensten van Pharma. Download het declaratieformulier of vul de juiste gegevens in om uw kosten voor de LRI- scan te declareren bij uw eigen zorgverzekeraar.  

Uw gezondheid is onze zorg: SamenGezond